Skip links

Användarvillkor och personuppgiftspolicy

Du använder en digital tjänst som tillhandahålls av Rydows Bistro. Moderbolaget Karlskrona Gastronomie AB driver restaurangverksamhet under varumärket Rydows Bistro. Karlskrona Gastronomie AB är registrerat i Sverige, orgnr 556871-4306. Adressen för bolaget är Silltrutsvägen 10, 371 65 Lyckeby.

Nedan följer användarvillkoren för dig som användare. När du bokar bord använder du antingen formuläret på restaurangens egen hemsida eller så har du mailat dina uppgifter direkt till bistro@rydows.se. När du använder dig av bordsbokningsfunktionen (Tjänsten) accepterar du Karlskrona Gastronomie AB användarvillkor.

Bokningen
Du är själv ansvarig för att information som har angivits vid bokningen är korrekt. Bokningen är inte bekräftad förrän du har fått en bekräftelse skickad till dig, antingen via e-post eller sms.
Bokningen är ej giltig om det finns anledning att tro att du inte följt användarvillkoren. Rydows Bistro eller Karlskrona Gastronomie AB kan när som helst utan förvarning begränsa eller blockera en användare som inte följer användarvillkoren.
Vid eventuell avbokning så kontakta restaurangen i så god tid som möjligt.

Åldersgräns
Våra digitala produkter och tjänster kan innehålla information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Personlig information
Karlskrona Gastronomie AB, 556871-4306 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du delar med oss när du bokar bord eller på annat sätt kontaktar Rydows Bistro.

Vilka personuppgifter behandlar vi om dig?
Rydows Bistro behandlar uppgifter som namn, e-postadress, telefonnummer och eventuell information som du väljer att delge oss via formuläret, till exempel allergier.

Varför behandlar vi dina personuppgifter?
Rydows Bistro samlar in dessa personuppgifter om dig som användare för att kunna tillhandahålla Tjänsten, samt ge dig bästa upplevelse av både Tjänsten och besöket på vår restaurang. Den lagliga grunden för behandlingen är att du har samtyckt till detta när du använt tjänsten.

Vilka behandlar mina personuppgifter?
I användningen av vissa funktioner i Tjänsten kan vi komma att dela personuppgifter med leverantörer till Rydows Bistro. Vi delar dessa uppgifter främst i syfte för att förbättra Tjänsten och din användarupplevelse. Leverantörerna har motsvarande skyldigheter gällande behandlingen av personuppgifter som du som användare samtyckt till.

Var och hur länge sparar vi dina uppgifter?
Rydows Bistro sparar personuppgifter i 18 månader från senaste aktiviteten kopplat till Tjänsten. Alla uppgifter sparas på säkra servrar inom EU.

Vilka rättigheter har du?
Som användare har du rätt att ta del av hur dina personuppgifter hanteras och även att din data raderas. Om du vill ta del av hur dina personuppgifter hanteras eller radera dem, skicka ett mail till bistro@rydows.se från aktuell mailadress med dina önskemål, så återkommer vi. Du hittar ytterligare information om dina rättigheter och vad som gäller för dig hos Datainspektionen på datainspektionen.se.

Cookies
En cookie är en liten informationsfil som sparas i besökarens webbläsare. Cookie-filen innehåller endast anonym information, vare sig namn, e-postadress eller några andra personliga uppgifter sparas i den. På våra webbplatser används cookies för att tillhandahålla tjänster efter besökarens förfrågningar till våra servrar. Informationen som sparas i relation till cookie-filen används för inloggningskontroll av medlemmar, lokal annonsbegränsning (s.k. capping), mäta antalet sidvisningar och besökare samt underlätta användningen av vissa formulär. Om du inte accepterar användandet av cookies på denna webbplats kan du fritt välja att stänga av dessa via din webbläsares (Internet Explorer, Opera, Mozilla m.fl.) säkerhetsinställningar. Det innebär dock att viss funktionalitet på webbplatsen begränsas, t.ex. fungerar inte ”automatinloggning” utan cookies.

Säkerhet
Vi gör vårt yttersta för att behandla all personlig information säkert, så att det inte hamnar i orätta händer.

Ansvar
Rydows Bazar eller Karlskrona Gastronomie AB kan inte hållas ansvariga för att en bordsbokning inte har uppfyllts enligt era förväntningar.

Förändringar
Vi har när som helst rätt att ändra användarvillkoren. Uppdaterade villkor är giltiga från och med de ligger publicerade på webbplatsen.

Kontakt
Ni kan kontakta oss på ovan angiven adress eller på bistro@rydows.se